Kennisgeving besluit op RX-AANVRBS-WABO, Haspelwei 1 t/m 39 (oneven), 2 t/m 16 (even) en 78 t/m 150 (even) in Barendrecht

Aanvraag voor bouwvergunning

De gemeente heeft op 26 februari 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00000066 voor de bouw van 65 grondgebonden (huur-)woningen aan de Haspelwei 1 t/m 39 (oneven), 2 t/m 16 (even) en 78 t/m 150 (even) in de wijk Lagewei te Barendrecht . De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende activiteiten: •het bouwen van een bouwwerk   Inzage Voor het inzien van de aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken kunt u tot zes weken na de verzenddatum een afspraak maken via de gemeentelijke website. Type in de zoekbalk ‘bouwplannen en bouwtekeningen, inzage’, keuzeformulier ‘Aanvraag inzien verleende omgevingsvergunningen’.   Bezwaar U kunt binnen zes weken na 26 februari 2024 bezwaar maken tegen de omgevingsvergunning. Lees voor informatie over het indienen van een bezwaarschrift tegen een besluit of vergunning de alinea over bezwaar indienen op https://www.barendrecht.nl/lokale-regels-en-bekendmakingen

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Barendrecht. Bekijk alle Bekendmakingen Barendrecht in .

https://barendrechtkrant.nl/bekendmakingen-barendrecht/

Deel dit bericht:

Redactie Barendrechtkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Barendrechtkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Barendrecht.

Gerelateerde berichten