Kunstrijdster Dani Loonstra schrijft titel Gewestelijk Kampioene Zuid-Holland op haar naam.

Kunstrijdster Dani Loonstra schrijft titel Gewestelijk Kampioene Zuid-Holland op haar naam.

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Barendrecht en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Kunstrijvereniging De Drechtsteden heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-03-11:  Op 9 en 10 maart werd op ijsbaan van de Dordtse Sportboulevard het Gewestelijke Kampioenschap Zuid Holland verreden.

De afsluiter van het kampioenschap, waar in vele categorieën werd gereden, was het spektakelstuk waarbij de Junioren en Senioren dames van Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht met elkaar de strijd om het kampioenschap aangingen.

In de categorie Senioren dames reed Barendrechtse Dani Loonstra (19), na een sterke korte kür, mooie lange kür en eindigde hiermee op de 1e plaats, die haar de titel Gewestelijk Kampioene Zuid-Holland 2024 opleverde.

Gabi Loonstra (15), die haar zus opvolgt in de categorie Junioren, wist met een solide korte en lange kür op een mooie vijfde plaats te eindigen..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Kunstrijvereniging De Drechtsteden.

Deel dit bericht:

Redactie Barendrechtkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Barendrechtkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Kunstrijdster Dani Loonstra schrijft titel Gewestelijk Kampioene Zuid-Holland op haar naam.

Nog meer externe nieuwsberichten