Vacature Sous Chef

Sous Chef in Dordrecht

Sous chef

Van der Valk Hotel Dordrecht |

Horeca / Toerisme / Recreatie|

Dordrecht |

38-40 uur


Van der Valk Hotel Dordrecht


Horeca / Toerisme / Recreatie
Dordrecht
38-40

Jouw hart klopt sneller van het brainstormen over de nieuwe menukaart.
Als Sous chef ben je de rechterhand van de Chefkok. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de keuken. Zo zorg jij er als professionele Sous chef mede voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Dus pak je koksmes op en werk samen met je collegiale team met het:

  • Aansturen van ons keukenteam.
  • Inzetten van jouw creativiteit bij het ontwikkelen van de nieuwe menukaart.
  • Bereiden van de gerechten van de lunch- en dinerkaart voor het à la carte restaurant.

Jouw inzet levert beloningen op
Werken met de tofste collega's in een gezellige omgeving. Dat wil iedereen wel. Voor jou ligt het binnen handbereik. Bovendien krijg je als Sous chef op basis van een 40-urige werkweek:
  • een (h)eerlijk salaris gebaseerd op inzet en ervaring.
  • een aandeel in de fooien: want wie wil nou niet de waardering van de gasten 'voelen'?
  • voordelige overnachtingen: voor €75 per nacht in onze eigen hotels.
  • 25 vakantiedagen: voor de broodnodige ontspanning.
  • 8% vakantiegeld: om leuke dingen te doen.
  • doorgroeimogelijkheden: the sky is jouw limit.
  • heel veel kortingen: van kleding tot vakanties en van brandstof tot uitjes, via ons benefits-programma.
  • zélf gebruik maken van onze binnen- en buiten fitness en onze wellness faciliteiten.
  • 20% korting op jouw restaurantrekening.

Gastvrij zijn is een talent
Overal in Nederland vind je onze Valk Exclusief hotels. En alle 42 hebben ze een eigen uniek karakter.
We willen altijd een glimlach op het gezicht van onze gasten toveren. Dat doen we met een perfecte mix van service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs. Want gastvrijheid zit in ons DNA.
Werken bij Valk Exclusief in Dordrecht voelt als tijd doorbrengen met vrienden en familie. Hard werken met veel plezier is hier de basis. Flink aanpakken is niet voor niets al sinds het begin ons motto. Jouw collega's verwelkomen je graag om samen de gasten een topverblijf te bieden.
Het hotel beschikt over 146 luxe hotelkamers en suites, a la carte restaurant, lounge, hotelbar en livecooking restaurant. Ook hebben wij 12 multifunctionele zalen voor meetings en evenementen. Op de 14e etage vind je ons zwembad en de Skybar.

"Working as a cook is not a job, it is a passion. If you are still looking for yours, come work at Van der Valk and we will help you find your passion" - Deivids, Sous chef


  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijk restaurant.
  • Een afgeronde koks opleiding.
  • Goede HACCP kennis

Tijd voor actie
Sluit je als Sous chef aan bij je collega's: culinaire rockstars, spetterende uitblinkers, sociale eindbazen en stralende lachebekjes. Meer informatie nodig of solliciteren? Dat is super eenvoudig: bel voor vragen met of stuur een mail naar personeelszaken via of .
Van der Valk Hotel Dordrecht

Functie:sous chef
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Barendrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de barendrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Sous Chef Van der Valk Hotel Dordrecht 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures